familie

Visie en filosofie

Een warme knuffel, spelende kinderen, een lach of een traan. Ik fotografeer graag alles wat binnen jullie gezin gebeurt! Ik kies ervoor om jullie spontaan en ongedwongen vast te leggen. Dit kan zowel bij jullie thuis alsook op een buitenlocatie in een mooi stukje natuur.

Meer weten?

Uiteraard ga ik jou/ jullie wat aansturen en eventueel wat richtlijnen geven maar ik ben niet de fotograaf die de volledige pose zal ensceneren. Mijn doel is om de personen voor mijn camera volledig op hun gemak te stellen en mits enkele tips komen de perfecte situaties en poses vanzelf! We doen ook enkele opdrachtjes of spelletjes zodat iedereen volledige zichzelf kan zijn en geef toe, je bent toch op je opperbest als je volledig jezelf kan zijn? Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur me gerust even een mailtje!

Nadat de boeking werd vervolledigd, bespreken we samen wat jij graag wilt. Op basis daarvan zoeken we samen een geschikte locatie waar we een wandeling maken. Een portretsessie kan zowel individueel alsook voor een koppel, gezin... Tijdens de wandeling nemen we even de tijd om een praatje te slaan en elkaar beter te leren kennen. Vervolgens zetten we de wandeling verder, soms nemen we even halt als we een mooie plekje vinden. Ikzelf hou van spontane beelden met een flinke dosis naturel!

Events en huwelijken

Staat er een feestje op het programma of stappen jullie in het huwelijksbootje? Uiteraard wil ik jullie graag van dienst zijn met leuke foto's en mooie herinneringen! Hiervoor werk ik enkel op basis van een offerte. Dan kijken we samen naar jouw wensen en maak ik een offerte op maat!

Vul het contactformulier in onderaan deze pagina of mail je vraag met bijhorende informatie naar thomas@jouwhuisfotograaf.be , ik hoor het graag, tot snel!

Bekijk onze pakketten

01

02

03

Comfort pack

Mini pack

Premium pack

– 1 à 1,5 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– Volledige galerij in hoge resolutie (alle bewerkte foto's)

– Mini album (15×15 - linnen) met jullie favoriete beelden
– Gratis verplaatsing tot 20 km vanaf Zonnebeke

– 1 à 1,5 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 15 foto’s naar keuze en in hoge resolutie
– Gratis verplaatsing tot 20 km vanaf Zonnebeke

– Halfuur fotografie (30 min)
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 5 foto’s naar keuze in hoge resolutie
– Gratis verplaatsing tot 20 km vanaf Zonnebeke

DIT PAKKET KOST

DIT PAKKET KOST

DIT PAKKET KOST

€ 375

€ 120

€ 200

Na de shoot selecteer en bewerk ik de beelden, dit duurt maximaal 2 weken. Wanneer de factuur voldaan is, krijg je de foto's toegestuurd via een online galerij. Achteraf heb je nog de mogelijkheid extra foto's aan te kopen alsook verschillende fotoproducten.

Wat gebeurt er na de reportage?

Contact openemen?

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Lieve woorden

Thomas is een enthousiaste, leergierige, vriendelijke en spontane fotograaf. Hij luistert naar al je vragen en wensen. Hij houdt van spontane fotografie waarbij hij achteraf tijdens het bewerken van de foto’s, altijd de puntjes op de ‘i’ zet. Ik ben heel tevreden met de gezinsshoot die hij voor ons deed. De foto’s waren prachtig! Daarnaast is hij heel kindvriendelijk. Kinderen krijgen spontaan een glimlach bij het zien van Thomas. Hij is een echte topper!!

- Phaedra Luyckx