Sfeerbeelden

Love stories captured in an elegant and timeless way

Nulla ultricies a ornare ut at tortor vitae, et placerat. Vel donec non interdum velit mauris et. Sit viverra egestas sodales a massa.

Meer zien

Klantervaringen

Slide two

Kim Windels

Newborn- / gezinsreportage

"Wij zijn zeer tevreden over de newbornshoot! Het was een erg ontspannen sfeer, maar werd toch professioneel aangepakt. Thomas had zelf heel wat leuke idee√ęn, en liet ook de ruimte voor eigen invulling. Zeker een aanrader! ūüĎĆūüŹľ "

Business

Maxime Liefooghe - Sales coach

Business shoot

" Hele fijne samenwerking! Thomas is down-to-earth, geeft leuke aanwijzingen zonder dat het 'akward' wordt, en intussen doet hij z'n ding met z'n camera. De resultaten mogen gezien worden. Bedankt voor de mooie fotoreportage! "

Slide one

Phaedra Luyckx

Gezinsreportage

"Thomas is een enthousiaste, leergierige, vriendelijke en spontane fotograaf. Hij luistert naar al je vragen en wensen. Hij houdt van spontane fotografie waarbij hij achteraf tijdens het bewerken van de foto‚Äôs, altijd de puntjes op de ‚Äėi‚Äô zet. Ik ben heel tevreden met de gezinsshoot die hij voor ons deed. De foto‚Äôs waren prachtig! Daarnaast is hij heel kindvriendelijk. Kinderen krijgen spontaan een glimlach bij het zien van Thomas. Hij is een echte topper!! "